Si-a facut aparitia intr-o rochie din tul, semnata Christian Dior, o creatie transparenta, care i-a lasat la vedere sanii si picioarele, actrita oferind astfel o noua imagine memorabila. Cu rochia sa a carei culoare oscila intre negru si albastru marin si parul ondulat si dat intr-o parte, Monica a avut o aparitie care nu a lasat pe nimeni indiferent.

 

 

 

Rochia, o creatie a unui designer francez, i-a dat Monicai un aer maiestuos si foarte senzual, aceasta reusind sa-si arate corpul, dar si sa-l ascunda in acelasi timp. Cu sanii acoperiti, dar in acelasi timp la vedere, cu o fusta care parea sa nu ascunda, nimic, Monica Bellucci a confirmat inca o data de ce este una dintre cele mai frumoase si sexy femei.

 

 

 

Alaturi de Alex Lutz, actrita a dansat pe melodia “Piensa Mi” de Luz Casal de pe coloana sonora a filmului „Tocuri ascutite”, filmul regizorului Pedro Almodovar, cel care prezideaza juriul de la Cannes in acest an.

 

 

 

Dansul lor s-a terminat cu un sarut fierbinte, cei doi amintind de un moment similar petrecut anul trecut si ai carui protagonisti au fost Catherine Deneuve si Laurent Lafitte.

 


 

 

Vezi sarut despre care vorbesc toti, in imaginile de mai jos:

 

 

Sursa foto.Google.com

Sursa video: Youtube.com

Viva.ro