Cantareata a intors multe priviri cand zilele trecuta iesit la plimbare intr-o rochita din dantela prin care trecatorii au vazut nu doar piesa vestimetara, ci si lejeriintima. Solista este mamica unui baietel in varsta de patru ani, daare o silueta de vis.

 

 

 

 

 

Anna Lesko este sexy si nu doar pe scena, ci si in afara ei. Artista a demonstrat inca o data (38 de ani) ca are o silueta de invidiat. Ea a iesit pe strada intr-o rochie din dantela, extrem de transparenta prin care toata lumea a vazut si ce avea pe dedesubt. Imaginea cu ea in aceasta ipostaza i-a incitat pe fani, carei-au lasat comentarii ce i-au mers la inima. 

 

 

 

 

 

Cantareata se iubeste DJ Vinnie, relatie pe care a tinut-o secreta timp de trei ani si pe care a facut-o publica inainte de a anunta ca este insarcinata. Artista a recunoscut ca este o femeie geloasa, dar ca reuseste sa-si tina in frau posesivitatea.

 

 

 

 

 

”Eu sunt posesiva, dar ma incita foarte mult faptul ca fetele se uita la iubitul meu, pentru ca el este foarte frumusel si merge asa, tantos. Lucrurile astea ma incarca pentru momentele mele speciale cu el”, declara anna Lesko. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

click.ro