Frumoasa Anastasia Fotachi ne tot uimeste cu fiecare aparitie a ei. Aceasta conduce o rubrica pe profilul sau de facebook unde impartaseste cu urmaritorii sai cele mai tari experiente si schimbari pe care le are in viata sa. 

 

 

 

 

 

Recent aceasta si-a facut o schimbare de look, iar experienta pe care a capatat-o a impartasit-o cu prietenii pe facebook. Anastasia a oferit si cateva sfaturi de frumusete tinerelor, indemnandu-le sa fie cat mai grijulii cu aspectul lor exterior. 

 

 

 

 

 

 

Modelul comenteaza: „Zilele cu soare generos si temperaturi inalte au fost frumoase in aceasta vara, insa s-au cam rasfrant asupra firelor de par, care au devenit rigide si parca decolorate. Deci, it's time to make us beautiful! Azi, am decis sa va dezvalui pasii mei de urgenta pe care-i fac pentru a recapata stralucirea si finetea de alta data.. Desi reactionez dureros, atunci cand trebuie sa tund capetele parului, sunt constienta ca doar asa parul meu se va reimprospata mai rapid. De aceea, fetele cu parul lung le recomand sa stea totusi linistite, pentru ca jumatate de centimetru taiat este indeajuns pentru a intoarce privirile ulterior! Urmatorul pas este sa incepeti sa aplicati mastile traditionale. Eu folosesc uleiul de cocos pe care, atentie, trebuie sa-l aplicati doar pe capetele parului, astfel incat scalpul sa nu se ingrase, iar parul sa fie usor de spalat. Dar! Mai este un ulei, care chiar m-a salvat dupa fiecare vara focoasa. Nimeni altul decat uleiul de argan (tadam!), dupa care parul s-a facut moale incat nu ma mai saturat sa tot trec cu pieptenele prin el..  Mai mult, aspectul era unul bogat si nici macar nu avea nevoie de o aranjare sau atentie speciala! Asa ca, fetelor go on, mai ales ca vine weekendul, e timpul sa va reimprospatati si evident sa straluciti!”

 

 Sursa foto:instagram.com/anastasia_fotachi

Perfecte