De curand, modelul Lidia Cebotari a participat la Miss Tourism Global, in China, de unde s-a intors cu titlul "Miss Beauty Faces".  

 

 

Fiindca concursurile de frumusete presupun ceva mai mult decat defilari sau sedinte foto, modelul abia astepta sa savureze zilele de odihna: "Sincer, trebuie sa recunosc ca prefer cu siguranta marea. Dupa experienta din China, cu atat de multe zboruri zilnice si program atat de incarcat, chiar simteam nevoia de relaxare" .


 

"Vacanta din Grecia a fost una spontana, am decis sa petrec mai mult timp cu familia mea. Destinatia aleasa fiind insula Creta-Bali, un loc de vis pentru odihna in sanul familiei. Mereu optez pentru hoteluri bune, caci este foarte important ca in vacanta sa nu te simti mai rau decat acasa", a spus blondina despre calatoria sa. 


 

 

Lidia a povestit si cum arata momentele ei de odihna in vacanta: "Ziua mea perfecta incepe dimineata, atunci cind deschid ochii si vad soarele, iar daca pe langa soare, vad si un mal de apa, indiferent ca e lac, mare sau ocean si daca mai pot sa-mi beau fresh-ul la terasa si sa citesc o carte, atunci as putea face aceasta de dimineata pana seara". 

 

 

Daca in China nu a ramas prea impresionata de bucataria de acolo, specificand ca bucatele erau prea sarate, prea iuti sau prea dulci, in Grecia a savurat gustosenii care se regasesc in topul preferintelor ei: "Optez pentru salate, lactate si fructe de mare, din acest motiv eu vara slabesc foarte mult" .

 

 


Fiindca acum e perioada perfecta pentru calatorii, modelul a impartasit cateva din experientele ei mai vechi, dar si despre cele viitoare: "Cu siguranta nu este ultima vacanta din acest sezon, am planificat inca cateva destinatii. 

Toate vacantele mele au fost diferite si frumoase in felul lor. Pot spune ca imi place foarte mult Coasta de Azur, in special Monaco, este o zona absolut senzationala." 

 

 

 

Lidia a avut un mesaj pentru toti cei care urmeaza sa plece in vacanta: "Savurati din plin acest anotimp, indiferent de destinatia pe care o alegeti, lasati-va captivati de brizul verii". 

  

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte