Modelul nu prea prefera sa vorbeasca despre viata personala si cei dragi, insa ultima fotografie publicata pe retelele de socializare ne comunica altceva. S-ar parea ca inima celei mai frumoase femei din Romania nu este libera.  

 

 

In cea mai recenta imagine postata pe Instagram, tanara apare in bratele unui barbat, iar acesta pare a fi mai mult decat un simplu prieten. Mai mult decat atat, in cei doi sunt imbracati doar in halate.  

 

Pentru ca ii place sa isi tina fanii in suspans, fotografia a fost facuta din spate, astfel nu se vad prea multe detalii si nici nu are vreun comentariu din partea blondei, insa fanii au reactionat imediat cu aprecieri si emotiocoane ce exprima dragoste.  

 

 

 

Amintim ca la inceput de februarie, Valeria Vornicescu a decis sa-si organizeze o escapada de vis, alaturi de membrii familiei si cativa prieteni. Aceasta a plecat la munte, la Bukovel, pentru a savura din plin frumusetea iernii si pentru a mai prinde zilele in care vremea e numai buna de schiat. 

 

 

„Foarte mult imi place iarna, in deosebi la munte, aerul curat de aici si privelistea minunata imi incarca sufletul cu energie pozitiva pana la urmatoarea escapada. Majoritatea timpului il dedic schiatului, dar gasesc cateva clipe si pentru plimbari in aer liber, in sanul naturii.”, a povestit anterior modelul, despre calatoria de la inceputul acestui Nou An. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com


Perfecte