Adela Prisacari este destul de activa in mediul online, unde impartaseste cu prietenii virtuali experientele ei din modelling sau din calatorii, pe care le adora. Este o moldoveanca frumoasa si indrazneata, care nu se sfieste sa-si afiseze formele voluptoase in tinute sumare sau extrem de sexy. 

 

 

 

Tanara poarta outfituri sexy atat la evenimente, cat si in viata de zi cu zi. In cele mai recente imagini, Adela si-a pus frumos in evidenta silueta de clepsidra intr-o tinuta alba de vara, compusa dintr-un crop top si o fustita mini, ambele crosetate si care ii vin ca turnate. 

 

 

 

 

Recent moldoveanca a fost desemnata "MISS EUROPE Queen of Nations 2018", in cadrul competitiei internationale “Queens of Nations”. Adela si-a impartasit trairile cu fanii: "Sunt fericita sa fiu detinatoarea titlului la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului si frumusetii de pe tot continentul in cadrul competitiei internationale “Queens of Nations”.

 

 Sunt mandra sa aduc un titlu atat de valoros in Republica Moldova ca “MISS EUROPE Queen of Nations 2018”.
Multumesc frumos tuturor pentru sustinere si mesaje frumoase.
Fericita pana la cer si inapoi."

 

 

 

 

Pe langa titlurile Miss Tourism Moldova 2017, Miss Bikini Universe Moldova 2016, ea a ridicat titlul de Miss Photogenic 2014, in cadrul concursului Miss Tourism International, desfasurat la Beirut, Liban. Apoi ea a castigat titlul de cea mai fotogenica fata, la Miss Humanity Universe 2016, tot in Beirut. 

 

  
 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte