Cara Mund, din Bismarck, Dakota de Nord, o absolventa a universitatii Brown din Rhode Island care a fost admisa si la universitatea de drept Notre Dame, s-a antrenat timp de mai multe veri cu celebra companie de dans "the Rockettes".

 

La concursul de frumusete au participat în total 51 de concurente, reprezentand cele 50 de state americane si districtul Columbia.
Cara Mund, care a adoptat fundatia Make-a-Wish pentru copiii care sufera de boli care le pun viata în pericol drept platforma pentru competitie, a dansat pe melodia "the Way You Make Me Feel" la proba de talent a concursului. 

 

 

La sesiunea de întrebari si raspunsuri, tanara a fost întrebata despre decizia sUa de a se retrage din acordul privind combaterea schimbarii climatice de la Paris si a raspuns ca, în opinia ei, este "o decizie proasta".

 

"Indiferent daca crezi sau nu în schimbare climatica, trebuie sa te afli la acea masa", a adaugat ea.

 

Pe locul al 2-lea s-a clasat Miss Missouri, Jennifer Davis, urmata de concurentele din New Jersey, Kaitlyn schoeffel, districtul Columbia, Briana Kinsey, si texas, Margana Wood.

 

 

Concursul de frumusete a fost transmis live la aBC din atlantic City, New Jersey, unde s-a întors în urma cu cativa ani dupa aproape un deceniu în Las Vegas. aBC a renuntat la transmisia live a evenimentului în 2004 din cauza ratingului scazut, dar concursul a revenit în acest an pe canalul national dupa ce mai multi ani a fost transmis la retele prin cablu.

 

Membrii juriului le-au evaluat pe concurente în baza unor criterii precum raspunsurile la întrebari în premiera, un interviu personal si probele de talent, în rochie de seara si costum de baie. Multe concurente au ales sa cante sau sa danseze pentru proba de talent.

 

Castigatoarea concursului primeste un salariu de sase cifre, i se deconteaza cheltuielile din cursul anului si beneficiaza de o bursa de 50.000 de dolari, noteaza Reuters.

 

 

 

sursa foto: Google.com

agerpress.ro