Se pare ca treaba e serioasa intre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner. Cei doi locuiesc de ceva timp impreuna si se pare ca si planurile lor de viitor coincid. Recent, sportivul a descris una dintre fotografiile iubitei sale spunand despre Mihaela Radulescu ca este sotia lui, iar ea si-a facut curaj si a vorbit despre un copil.

 

Intr-o imagine publicata de Felix, Mihaela apare in timp ce cara un sac de gunoi intr-o mana, iar pe celalalt umar poarta o poseta de lux. „E fericita! (...) #sotie fericita, viata fericita). Asa suna descrierea pe care sportivul a facut-o ridicand semne de intrebare asupra statutului civil al divei de Monaco.   

 

Mihaela Radulescu povestea in trecut ca Felix este barbatul langa care vrea sa imbatraneasca si sa aiba un copil. „Il cheama Felix Baumgartner, ca pe tatal lui, bunicul lui si poate chiar ca pe copilul lui, daca o sa fie. Daca o sa fie fata, tot Felix o sa o cheme, pentru ca asa e traditia", spunea razand Mihaela Radulescu intr-un interviu la un post de radio.

 

 

 

„E un om cu sapte recorduri mondiale, (...) nu era in planul meu sa facem si ochiurile impreuna dimineata! N-am facut nicicum primul pas, n-am avut niciodata aceasta abilitate, desi din afara pare ca devorez barbatii sau ca ma pricep la asta. Admit cinstit ca nu stiu jocul seductiei. In general n-am stiut sa fac asta in viata", spunea Mihaela Radulescu.

 

 

Sursa foto: google.com

 

romaniatv.net