mihaela-radulescu-dani-otil-operatii

 

 

Despre Mihaela Radulescu s-a speculat ca a apelat la mai multe interventii chirurgicale. In afara augmentarii bustului cu proteze de silicon, interventie vizibila cu ochiul liber, s-a mai spus ca si-a scos doua coaste pentru a avea o talie mai ingusta.

 

Vedeta recunoaste prima operatie insa o infirma pe a doua. Mai mult, spune ca a decis sa isi mareasca bustul pentru ca nu ii placea cum arata in rochii de seara elegante cu spatele gol.

 

„Am avut un complex, am vrut sani mari sa port rochii cu spatele gol si mi-am pus silicoane. Ma simt foarte bine cu ei. Eu am si alaptat 6 luni cu implanturile, nu am avut nicio problema si nici nu am omorat pe nimeni”.

 

 

luni-mihaela-radulescu

 

 

mihaela-radulescu-aniversare

 

 

Mihaela neaga alte interventii estetice, chiar si botox-ul, desi multi ar baga mana in foc sustinand ca se vede cu ochiul liber ca diva a recurs la acest „artificiu”. „Nasul nu l-am operat, nu mi-am scos doua coaste, inca nu am ajuns la botox. Daca o sa imi cada toate alea, o sa ajung”, a declarat Mihaela in emisiunea „La Maruta”.

 

 

mihaela-radulescu-stefan-banica-dansez

 

 

In plus,vedeta a infirmat zvonurile ca a fost agresata de fostului ei sot, Stefan Banica, in timpul casniciei lor, spunand ca artistul este un om bland si ca nu i-a facut vreodata nici macar un „branci”. “Stefan e cel mai bland om din lume. Este o tampenie din partea celor care spun despre el ca e violent. Am stat 5 ani cu el si nici macar o singura data nu mi-a dat un branci”, a spus ea.

 

agentiadepresamondena.com