Are 60 de ani si arata extraordinar de bine, asta datorandu-se in mare parte unei combinatii perfecte de operatii estetice si o mostenire genetica buna. Fata nu-i tradeaza varsta, dar mai ales trupul tras prin inel care ii permite sa poarte orice, fara a parea caraghioasa.

 

 

 

Tocmai de aceea, desi a schimbat prefixul in luna august, devenind sexagenara, nu rateaza ocazia de a fi in centrul atentie, chiar daca asta presupune sa imbrace o rochie semitransparenta si sa renunte la sutien. Melanie Griffith a fost cea mai surprinzatoare aparitie de la CineFashion Film awards, caci a ales o tinuta foarte indrazneata cu care nu avea cum sa dea gres.

 

 

 

Prezenta duminica la tetrul El Capitan din Hollywood, actrita a purtat o rochie lunga din dantela neagra, semitransparenta si cu o crapatura vizibila pe picior. Frumoasa blonda, care a facut ravagii prin anii ’80 in filme precum „something Wild” si „Working Girl”, a fost sarea si piperul de la eveniemnt, caci spectatorii au putut vedea totul prin rochia pretioasa. Melanie si-a etalat picioarele tonifiate, dar si abdomenul si sanii lasati liberi, singurul element de lenjerie intima purtat de ea fiind doar o pereche de bikini minusculi. Mai mult de atat, actrita a punctat si cu un choker negru cu pandantiv, pentru un look si mai nonconformist.

Okmagazine.ro