Sotia lui Donald Trump a fost supusa ieri unei interventii chirurgicale la rinichi la Centrul Medical Militar National Walter Reed din apropiere de Washington, DC. Reprezentantii de la Casa Alba au confirmat vestea, iar operatia a fost un succes. 

 

 

In aceasta dimineata, prima-doamna Melania Trump a suferit o procedura de embolizare pentru a trata o afectiune benigna la rinichi. Procedura a fost una de succes si nu au existat complicatii”, a declarat Stephanie Grisham, responsabil de comunicare din partea primei-doamne. „Doamna Trump este la Centrul Medical Militar National Walter Reed si probabil ca va ramane acolo pe toata durata saptamanii. Prima-doamna asteapta cu nerabdare sa se recupereze complet pentru ca ea sa-si poata continua munca in numele copiilor de pretutindeni”, a scris Grisham.

 

 

Donald Trump nu i-a fost alaturi sotiei sale pe durata interventiei chirurgicale. Presedintele a ramas la Casa Alba si a postat pe Twitter un mesaj, imediat dupa ora 17:00, ca merge pentru a-si vizita sotia la spital. „Merg la Centrul Medical Walter Reed pentru a o vedea pe prima noastra doamna, Melania. Procedura a fost un succes, ea este foarte bine, va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!” Melania, care a implinit de curand 48 de ani, a fost supusa unei interventii chirurgicale la Walter Reed, in apropiere de Bethesda, Maryland, luni dimineata.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro