Desi unii s-au grabit sa spuna ca, de fapt, cei doi nu sunt impreuna, WOWbiz.ro demonstreaza ca lucrurile nu stau deloc asa. Iulia Vantur s-a grabit inca de la sosirea indianului in Romania sa il intampine. N-a stat deloc pe ganduri si s-a suit in elicopterul care l-a transportat pe starul bollywoodian de la Otopeni la Sibiu.

 

Plecarea ei la Sibiu a fost insotita de mister, nici macar cei mai apropiati prieteni ai ei nefiind la curent cu aceasta escapada. Practic, Iulia pare sa respecte tipicul calatoriilor in India, la fel de misterioase, ceea ce te poate duce cu gandul ca astfel se desfasoara relatia lor, de parca superba blonda si iubitul ei indian ar fi convenit asupra fiecarui aspect al acestei idile in incercarea de a  o tine ascunsa de presa.

 

 

 

 

 

La Sibiu paparazzii WOWbiz.ro au obtinut dovada clara ca cei doi sunt impreuna. Iulia Vantur a fost surprinsa in timp ce iesea din hotelul in care este cazat Salman. In interviuri, indianul a spus ca este doar amic cu Iulia si ca urmeaza sa se vada in Bucuresti, dupa terminarea filmarilor, insa acum este evident pentru toata lumea ca a mintit, probabil dorind sa-si protejeze iubita.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: wowbiz.ro