Desi are 58 de ani, Madonna se mandreste cu fizicul sau si nu ezita sa-si arate parti ale trupului. Recent, artista a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, in care apare goala in partea de sus. Nu putem trece cu vederea ca actrita are niste forme, pentru care ar putea s-o invidieze orice adolescenta.


 

 

 

La 58 de ani, Madonna se poate lauda cu un fizic perfect.

 

Biografia Madonnei

Madonna si-a petrecut intreaga copilarie in Pontiac, suburbie a orasului Detroit. Tatal ei se numea Silvio Ciccone si era un inginer de origine italo-americana. Mama, Madonna Fortin, avea sa moara bolnava de cancer la san in decembrie 1963, cand fetita ei avea cinci ani. Tatal s-a recasatorit cu Joan Gostafson, angajata familiei.

Impotriva vointei tatalui ei, Madonna incepe sa ia lectii de dans la varsta de 14 ani, avandu-l ca profesor pe Chrystopher Flynn. A frecventat cursurile scolii Rochester Adams High School, unde s-a remarcat prin rezultatele scolare si ca membra a echipei de majorete. Si-a incheiat studiile preuniversitare in 1976, iar in 1978 a intrat la Facultatea de Dans din Michigan. In anul urmator, cu doar 35 de dolari in buzunar, Madonna se muta in New York, avand in vedere inceperea unei cariere de dansatoare. Vorbind despre mutarea in New York, Madonna a declarat ca „A fost prima data cand am mers cu avionul, prima data cand am mers cu taxiul. Am venit aici cu 35 $. A fost cel mai curajos lucru care l-am facut vreodata”.

Cancan.ro