Frumoasa romanca si tanarul cu care are o relatie de cateva luni de zile au fost surprinsi in Napoli, Italia. Cei doi par pe cat de relaxati, pe atat de indragostiti unul de celalalt. 

 

 

 

Madalina Ghenea si Matei Stratan au iesit la o plimbare pe strazile frumosului oras italian, iar gesturile tandre dintre ei nu au lipsit nici macar o clipa. Asta pana cand au observat aparatele foto si au inceput sa fie mai rezervati.

 

 

 

Tinerii s-au cunoscut in Bucuresti, prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci sunt de nedespartiti.. Acesta este de fapt si motivul pentru care Ghenea a stat mai mult prin tara in ultima perioada, timp in care insa a iesit pentru cateva zile si-n Grecia, dar nu singura, ci in compania actualului sau iubit. ”Cuibusorul de nebunii” al celor doi indragostiti a fost chiar iahtul pe care tatal lui Matei Stratan il detine. Mai mult, cei doi amorezi au plecat recent intr-o alta vacanta, de data aceasta in Italia, la Roma, acolo unde Madalina urmeaza sa-si rezolve si unele treburi profesionale. 

 


libertatea.ro