Prezenti la Afrodite Awards, Madalina Ghenea si Matei Stratan au afisat niste uriase zambete, iar barbatul nu si-a scapat din priviri iubita si nici nu si-a luat pentru prea mult timp mainile de pe ea. 

 

 

Imbracata intr-o rochie alba, eleganta, cu decolteu si slit adanc, Madalina a stralucit si de frumusete, dar si de fericire. Cei doi s-au sarutat in fata fotografilor si si-au aruncat priviri dragastoase.

 

 

 

 

 

 

Frumoasa romanca arata impecabil si se pare ca boxul este unul dintre sporturile ei preferate, Madalina petrecand mult timp in sala de sport. Xu siguranta ca adsta o si ajuta sa se mentina in forma, desi foarte multi dintre fanii sai ii spun ca deja nu mai are nevoie de ajutor pentru asta.


 

 

 

Iubitul modelului provine dintr-o familie foarte bogata, cu o avere estimata la 300 de milioane de euro, iar relatia lor implineste un an in aceasta luna. roaspatul tatic este avocat si detine impreuna cu familia lui proprietati prin toata lumea , un parc auto cu masini de sute de mii de euro si un iaht in Grecia.

 

 

Perfecte