Dupa ce in ultima vreme a afisat un chip fara cusur, pe care multi l-au pus pe seama unor interventii estetice de anvergura, artista a revenit cu o serie de fotografii in care afiseaza un decolteu impresionant.

 

 

Comparata adesea cu Madonna pentru stilul extravagant, capacitatea fabuloasa de a se reinventa muzical si de a se mentine in top indiferent de trenduri, Loredana ramane, la aproape 50 de ani, poate cea mai spectaculoasa artista de la noi. Multe artiste din generatia tanara abordeaza acum lookuri excentrice, dar Loredana o facea inca din vremea cand nu era la moda si cand accesul la trendurile internationale nu era asa facil.

 

 

In ultima vreme, artista pare ca s-a reinventat si din punct de vedere fizic, afisand un chip proaspat, fara cusur. Un val de reactii a venit ca urmare a acestei schimbari, carcotasii declarand ca Loredana ar fi exagerat si punand noul look pe seama vizitelor in cabinetul chirurgului plastician.

 

 

Fotografiile postate de Loredana pe contul sau de Instagram indica faptul ca, la aproape 50 de ani, aceasta nu si-a pierdut aerul sexy care a consacrat-o.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ lori.groza

viva.ro