Jurata de la Vocea Romaniei, singura prezenta feminina din juriu, de altfel, le face concurenta cu brio “adversarilor” ei, Smiley, Tudor Chirila si Marius Moga, atunci cand vine vorba de concurentii care evolueaza pe scena.

 

Loredana Groza mai are si un alt atuu de partea ei: farmecul personal, care este “ajutat” si de tinutele glamour, de machiajul si coafurile potrivite pentru o adevarata diva, aflata de atat de mult timp in industrie.

 

 

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, va ofera acum, in exclusivitate, o serie de imagini necenzurate, care o arata pe Loredana Groza asa cum rar a mai fost vazuta! Imbracata sport, intr-o tinuta comoda, jurata are chipul acoperit de o pereche de ochelari de soare, dar si de gluga hanoracului, in timp ce, in partea inferioara, Lori este mai mulata ca niciodata! Vedeta nu se sfieste sa isi afiseze formele printr-o pereche de pantaloni care sunt atat de stransi pe corp, incat par mai degraba colanti.

 

 CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, va ofera acum, in exclusivitate, o serie de imagini necenzurate, care o arata pe Loredana Groza asa cum rar a mai fost vazuta! imbracata sport, intr-o tinuta comoda, jurata are chipul acoperit de o pereche de ochelari de soare, dar si de gluga hanoracului, in timp ce, in partea inferioara, Lori este mai mulata ca niciodata! Vedeta nu se sfieste sa isi afiseze formele printr-o pereche de pantaloni care sunt atat de stransi pe corp, incat par mai degraba colanti.

 

 

 

 

cancan.ro