Conform DailyMail,  se pare ca DiCaprio si modelul de la Sports Illustrated, Nina Agdal, au pus punct relatiei lor cu patru zile in urma. „Amandoi au decis ca este o idee buna sa se desparta”, a declarat o sursa.

 

„Au ramas prieteni si sunt in relatii bune. Cei doi au fost impreuna timp de peste un an. S-au despartit cu cateva zile in urma”, a completat o sursa apropiata cuplului. 

 

 

 

DiCaprio si Agdal au fost vazuti ultima oara impreuna la un restaurant din West Hollywood pe 9 mai. Cei doi au fost foarte discreti in legatura cu povestea lor de iubire si nu s-au afisat impreuna pe la evenimente, singurele poze impreuna fiind cele surprinse de paparazzi. Cat despre declaratii, nu au spus nimic despre viata lor privata.  

 

Despartirea vine dupa ce actorul din Titanic a fost surprins duminica cu mai multi prieteni in Malibu, unde se bucura de o petrecere la o casa privata. In aceeasi zi, se pare ca Agdal a fost fortata sa-si anuleze calatoria in Australia, unde era programata sa apara la Saptamana Modei Mercedes Benz. 

 

 

 

Cei doi au fost intotdeauna foarte discreti cu ceea ce priveste relatia lor si nu au fost surprinsi niciodata impreuna pe covorul rosu. De asemenea, au locuit in orase diferite: in timp ce el detine o casa in Los Angeles si isi petrece foarte mult timp acolo, ea traieste in New York. 

Okmagazine.ro