Este numit colectionarul de femei frumoase. Si pe buna dreptate! Are  in palmares un numar impunator de iubite celebre si frumoase, totusi, le-a dat preferinta in mare parte manechinelor. Nestatornic in relatiile pe care le-a avut, starul continua sa-si exercite cu succes puterea de seductie si sa adune femei frumoase in colectie. 

 

Leo si supermodelul brazilian Gisele Bundchen au avut o relatie presarata cu despartiri si impacari intre anii 2000 si 2005. 

 

 

 

Naomi Campbell. Celebrul supermodel britanic si actorul american au avut o scurta aventura in 2005. Au ramas in relatii foarte bune.

 

 

Bar Rafaeli. Relaţia cu modelul israelian a durat până în 2011. Deşi păreau că se îndreaptă spre căsătorie, ei nu erau pregătiţi pentru acest pas. 

 

 

 

 

Madalina Ghenea. Romanca a devenit cunoscuta cand a fost fotografiata de paparazzi in compania lui DiCaprio. Aventura lor din 2011 n-a durat mult, dar a fost suficient pentru ca Madalina sa atraga atentia in showbiz. 

 

 

Bridget Hall. A fost primul manechin curtat de Leonardo. Fiind impreuna in 1994.

 

Kristen Zang. Dupa succesul din "Titanic", DiCaprio devenise un barbat atractiv. Cu Kristen Zang, cu care a venit la premiera filmului "Romeo si Julieta", a avut o idila in perioada 1996-1997. 

 

 

Claire Danes. In 1996, Leonardo a avut o idila cu fosta colega de platou, cu care a jucat in "Romeo si Julieta". Cei doi nu au confirmat niciodata relatia. 

 

 

 

Blake Lively. Au fost impreuna cinci luni, in 2011. In 2012, Blake s-a casatorit cu Ryan Reynolds, dupa o relatie de un an. 

 

 

Erin Heatherton. Dupa ce a pus capat relatiei cu Blake Lively, Leo s-a cuplat cu Erin si idila lor a durat doar 10 luni din cauza programului haotic al actorului. 

 

 

 

Cu modelul german Toni Garrn, actorul a avut o relatie de aproximativ un an, intre 2013-2014.

 

Kelly Rorbach i-a atras atentia lui DiCaprio in 2015, dar desi e o tipa foarte desteapta (a absolvit la Georgetown) si arata foarte bine, aventura lor s-a topit dupa Revelionul trecut. 

 

Nina Adgal este un ingeras Victoria's Secret si noua cucerire a lui Leonardo Dicaprio. Acestia au fost surprinsi impreuna in Montauk, New York. 

 

 

Sursa foto: Google.com

eva.ro