Satula de speculatii, Lavina a decis sa vorbeasca deschide despre acest subiect, dar si despre relatia ei cu Stefan Banica Jr. 

 

"Nu sunt însărcinată. Lucrul acesta vine atunci când vrea Dumnezeu. Până nu ai copil, degeaba îţi faci planuri despre cum vei fi ca mamă. Cred că atunci se naşte acel instinct matern. Părinţii mei mi-au dat o educaţie extraordinar de frumoasă şi nu mă stresează cu acest subiect. Mi-au spus că toate în viaţă se fac la timpul lor. Atunci când trebuie să vină, vine cu siguranţă. Nu sunt geloasă. El are încredere în mine şi nu cred că este nici el gelos”, a spus Lavinia Pârva la Kanal D.


 

 

 

 „Am o familie care mă iubeşte şi iubesc. O femeie îşi doreşte să fie iubită şi liniştită. Mă culc fericită şi mă trezesc fericită. Este foarte important să trăim prezentul. Suntem ocupaţi, avem un an plin. În momentul în care facem ceea ce ne place suntem fericiţi. Noi învăţăm unul de la altul. Am de învăţat mult de la el din punct de vedere profesional. Este foarte important să gândim şi să simţim la fel”, spunea Lavinia cu ceva timp în urmă.


 

 

ele.ro