Pentru ca sustin multe concerte impreuna si mai mereu sunt plecati in turnee, Laura Vetty este una dintre putinele persoane care reusesc sa petreaca foarte mult timp alaturi de Dan Balan, respectiv cunoaste multe amanunte despre el.

 

 

Recent, bruneta a fost invitata la Gusturile se discuta, iar pe langa deliciile culinare pregatite, cantareata a oferit si alte detalii din viata si cariera sa. Chiar daca s-a tot zvonit ca intre ea si Dan este ceva mai mult decat o relatie profesionala, interpreta a spus: "Noi ne armonizam foarte bine. Ne intelegem de minune, prietenim de mult timp. Exista o oarecare armonie intre noi, insa si cu restul trupei la fel."

 

 

Cu siguranta, sa fii pe scena este frumos si interesant, insa nu este usor. Interpreta a povestit cate ceva din ceea ce ramane dupa cortina: "Eu am avut cazuri cand am iesit si cu pneumonie in scena, pentru ca deja era concertul programat si nu mai exista nicio iesire din situatie. Si Dan, la fel, are momente cand poate nu se simte perfect, insa daca concertele sunt programate..." 

 

 

Laura a spus ce nu ii place lui Dan Balan. Despre ce este vorba, vezi in video de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com


Perfecte