Inca in prima zi a editiei 2017 a Festivalului de la Cannes pe covorul rosu au aparut dive relativ necunoscute dornice de afirmare. Si ce alta metoda mai simpla de a atrage atentia decat cu tinute controversate?!

Hofit Golan este o clienta mai veche a paparazzilor. Cunoscuta ca "Paris Hilton a Israelului", Hofit se descrie ca fiind "prezentatoare, producatoare si femeie de afaceri". De asemenea, aceasta detine mai multe branduri de fashion impreuna cu designerul Scott Henshall.

 

 

Hofit duce o viata ca in filme: petrece pe yachturi de lux, are numai tinute de designer si se invarte in cercuri inalte. Are o multime de prieteni printre celebritati.

 

 

Aceasta nu rateaza niciun eveniment important, facandu-si aparitia la Festivalul de la Cannes, Premiile Bafta sau la evenimente de fashion si premiere internationale de film.

 


 

Acum, la Cannes, a purtat o rochie care a transformat-o in vedeta covorului rosu. Israelianca a imbracat o salopeta cu spatele gol si un impresionant decolteu lateral.

 


 

Hofit nu a fost singura tanara care a incercat sa iasa in evidenta la Cannes. O doamna de origine asiatica a purtat rochia in care a facut valva anul trecut Bella Hadid si... iata ce a iesit

 

 

Perfecte