Recent, Kylie, cea mai mica din clanul Kardashian, le-a aratat fanilor sai de pe Instagram proprietatea de lux pe care traieste, incluzand piscinele, terenul de tenis cu nocturna, o mica cascada, gradina impresionanta si dormitorul. Aceasta a surprins, de pe balconul sau, imagini cu vila sa in stil toscan si terenul care o inconjoara, postandu-le apoi pentru milioane de urmaritori pe care ii are pe Instagram.  

 

 

Kylie si-a cumparat casa din Hidden Hills, California, in septembrie 2016, aceasta fiind cea mai mare dintre cele patru proprietati pe care diva de 21 de ani le detine. Proprietatea se intinde pe 1200 metri patrati, are opt dormitoare, 11 sali de baie, marmura peste tot si a costat-o aproximativ 12 milioane de dolari.

 

 

Acum doi ani, Kylie si-a lansat propria ei companie de cosmetice, specializata in rujuri si creioane de buze, reusind sa vanda, de atunci, produse in valoare de 630 de milioane de dolari. Aceasta a pus singura bazele afacerii, folosind castigurile ei de 250.000 de dolari, obtinute din modelling, pentru a plati o companie din afara sa produca primele 15.000 de kit-uri pentru buze, iar lucrurile au mers din ce in ce mai bine, transformand-o intr-o femeie de afaceri cu o avere estimata de 900 de milioane de dolari. 

 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte