De curand s-a desfasurat o alta editie a premiilor MUZ TV Rusia. Sute de cantareti si-au facut aparitia la acest eveniment si au uimit publicul cu niste tinute total neobisnuite. De asemenea, acestia au pasit pe scena pentru a primi trofeele mult ravnite si pentru a interpreta cele mai noi piese. 
 
 
 

 

 

Intr-un moment, Ksenia Sobciak s-a apropiat de Timati si l-a laudat pentru faptul ca a venit la petrecere impreuna cu mama lui. Simona Yunusova a multumit pentru acest compliment, in schimb a spus ca nu vrea sa se afiseze atat de mult la acest eveniment. Apoi, prezentatoarea, ignorand-o pe iubita rapperului, Anastasia Reshetova, i-a spus public mamei acestuia: „Eu nu as fi dorit ca alaturi de fiul meu sa stea una ca asta. Cred ca nu trebuie sa concretizez cui i-au fost dedicate aceste cuvinte.” La aceasta fraza mama cantaretului a inceput a rade. 
 
 
 

 

 

Anastasia a incercat sa nu reactioneze in niciun fel, apoi, a doua zi, pe contul sau de Instagram a scris urmatoarea postare: „Una dintre cele mai importante reguli din viata este sa uiti tot raul. Nu merita sa aduci tot gunoiul in viata ta.”.
 

 
 

 

 

Multi interpreti au ramas dezamagiti de cele spuse de Ksenia, in schimb, altii au sustinut-o. Pe retelele de socializare, internautii au sarit in apararea Anastasiei si au linistit-o cu mesaje de sustinere si complimente. 
 
 
 

 

 

Sursa foto: google.com

Sursa info: woman.ru

Perfecte