Despre ce e vorba? Se stie ca Pam este o mare sustinatoare PETA, care militeaza pentru drepturile animalelor si impotriva purtatorilor de blanuri naturale, asa cum este Kim Kardashian. Intr-atat de implicata este Anderson in cauzele PETA, incat a devenit si director onorific al organizatiei si apare in campaniile lor, fiind, de altfel, o vegetariana convinsa, caci doar asa poti sustine cu adevarat, in acceptiunea ei, ca iubesti animalele.

 

Mai mult, Pamela a inceput sa treaca si la actiuni mai indraznete la adresa VIP-urilor care aleg sa poarte in continuare haine din blanuri naturale pentru fabricarea carora trebuie sa moara animale.

 

 

 

Astfel, Pam i-a trimis lui Kim Kardashian o haina din blana artificiala din noua sa colectie, insotita de urmatorul mesaj: „E vremea cand toti ne gandim la rezolutiile pentru noul an. Ce-ar fi ca pe lista ta de rezolutii sa fie si una cu adevarat semnificativa si anume sa renunti sa mai porti blanuri naturale? in acest fel, ai putea da un exemplu plin de compasiune, care este si foarte trendy, fiindca blanurile artificiale sunt la moda. Kim, stiu ca fanii tai tineri te vor admira si mai mult daca vei renunta la blanurile naturale!”, a scris activista PETA, alegand pentru Kim haina de mai jos.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro