Vor deveni parinti prin intermediul unei mame-surogat. Atat parintii, cat si viitorii fratiori asteapta cu nerabdare sosirea pe lume a micutului.

 

 

 

 

De-a lungul timpului Kim a vorbit de nenumarate ori despre problemele pe care le-a avut pe parcursul celor doua sarcini, marturisind nu o data ca medicii i-au spus ca o a treia sarcina i-ar pune serios viata in pericol. Cu toate acestea, celebrul cuplu nu a renuntat la idea de a-si mari familia, si iata ca vestea buna nu a intarziat sa apara.

 

 

  

 

 

Mama-surogat ar fi primit 45.000$, dar si un set de reguli foarte stricte pentru a duce sarcina la bun sfarsit, acesteia fiindu-i interzise, printre altele, alcoolul, tigarile si drogurile de orice fel. Viitoarea mama purtatoare va trebui, de asemenea, sa nu se vopseasca, sa evite baile fierbinti si sa nu consume peste crud – cerinte normale pentru o femeie insarcinata.

 

 

  

 

 

Cei doi parinti vor mai avea o fetita, dupa cate afirma apropiatii lor. La finele lunii ianuarie 2018, North West, fiica de 4 ani, si Saint West, fiul in varsta de 1 an al cuplului, vor face cunostinta cu noua lor surioara.


 

  

 

 

 

 Sursa foto: instagram.com

viva.ro