Cantareata a simtit ca a venit timpul pentru o schimbare majora. Katy a decis sa o ia de la zero si astfel s-a transformat in KT: “Am decis ca e o altfel de stare, un altfel de artist din mine, pur si simplu am divizat totul in 2."

 

 

Aceasta este foarte deschisa si entuziasmata atunci cand vorbeste despre noul concept. Ideea noii identitati a aparut intr-un proces de cautare a sinelui. Katy recunoaste ca acest proiect este mai mult unul de suflet, decat comercial si nu spera la un public larg: “Am inteles ca cei care asculta un proiect mai putin mainstream, sunt foarte fideli. Important este ca publicul sa rezoneze cu ceea ce fac eu.”

 


 

 

Multi colegi de-ai artistei s-au aratat insa sceptici vizavi de noua abordare scenica a frumoasei brunete. Ea insa afirma ca: “A venit timpul sa fac in sfarsit ceea ce simt si sper sa nu pierd din entuziasmul pe care-l am acum.”

 

Cu toate acestea, Katy nu are de gand sa renunte definitiv la proiectul Katy Rain: “Prin aceste doua identitati infatisez cumva cele doua extreme ale mele.”

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte