Totusi, nu au putut sa stea departe unul de celalalt prea mult timp. Mai mult, conform apropiatilor celor doi, Katy isi dorea sa mearga la altar si sa devina mama, in timp ce Orlando „nu era pregatit sa se aseze din nou la casa lui”. In august, ce doi au fost surprinsi de niste fani la un concert de-al lui Ed Sheeran, starul pop de 33 de ani si actorul de 41 de ani stand imbratisati. Surse din anturajul celor doi au confirmat impacarea pentru presa de peste Ocean, iar social media pare sa-i fi dat de gol pe cei doi.

 

 

 

 

 


S-au despartit oficial in martie 2017, dar au mai fost vazuti impreuna cu diferite ocazii de atunci, acum sursele sustin ca Orlando si Katy sunt din nou impreuna dupa ce s-au bucurat de o vacanta romantica in Maldive. Conform surselor citate de The Sun, „Sunt din nou impreuna. Katy vrea sa faca lucrurile sa functioneze de data asta. A incercat, dar nu a putut sa-l uite. Ii pasa prea mult de el. De data aceasta, vor sa pastreze discretia – dar sunt din nou impreuna.".

 

 

 

 

 

 
Zvonurile potrivit carora cei doi formeaza un cuplu au inceput sa circule luna trecuta cand, atat Bloom, cat si Perry, au fost vazuti in vacanta in Maldive. Cantareata a luat primul avion dupa un turneu in Dubai si Bloom a anuntat ca se bucura de o pauza de la filmari, la statiunea de lux Amilla Fushi. Umarind Insta Stories, fanii si-au dat seama ca cei doi au fost in acelasi timp, la aceeasi statiune. De atunci, cantareata si actorul au inceput sa-si aprecieze din nou fotografiile si sa-si comenteze reciproc pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro