Dupa ce luna trecuta revista People a anuntat ca Justin Bieber si Hailey Baldwin s-au casatorit in mare secret la New York, modelul s-a grabit sa infirme informatia. Tocmai a iesit la iveala nu doar ca informatia era corecta, ci si ca Justin a comis ceea ce in lumea celebritatilor se defineste ca o mare gafa. Artistul nu a semnat niciun contract prenuptial cu partenera sa, ceea ce inseamna ca, in caz de divort, aceasta are dreptul la o parte considerabila din averea de circa 250 de milioane de dolari a acestuia. Avand in vedere ca Hailey are o avere de 'doar' doua milioane de dolari, este evident cine ar iesi mai 'sifonat' dintr-un posibil divort.

 

 

Apropiati ai lui Justin Bieber spun ca acesta este atat de indragostit de partenera lui incat prefera sa nu se gandeasca la aspectele legale ale iubirii. Paza buna trece primejdia rea, insa, iar exemplele celebritatilor care au pierdut averi in urma unui divort nu sunt deloc putine. Conform legii americane, se pare ca mai exista o sansa ca Justin sa isi asigure formidabila avere, prin semnarea unui contract post-nuptial.

 

 

La inceputul verii,  Justin nu doar ca recunostea relatia cu Hailey Baldwin, dar posta pe Instagram una dintre cele mai inflacarate declaratii de dragoste vazute vreodata: „Inima mea iti apartine in totalitate, binele tau va fi MEREU prioritatea mea. Esti dragostea vietii mele, Hailey Baldwin, singura alaturi de care vreau sa imbatranesc. Ma faci sa fiu un om mai bun, ne completam perfect. Abia astept cea mai frumoasa perioada din viata mea. Dintr-odata, totul are sens”. Iata ca de la declaratie si logodna si pana la casatorie nu a mai fost decat un pas. Unul facut extrem de rapid.

 

 

Sursa foto: google.com

viva.ro