Johy Davis nu uita niciodata acasa borseta din piele naturala, marca Louis Vuitton. Desi este de dimensiuni mici, poseta este destul de incapatoare, acesta a fost provocat sa arate ce tine in ea: "Bani, ochelarii, un portofel, incarcator, stick-uri, carti de vizita, pix, bonurile de plata - e dezordine aici. Pentru mine aceasta geanta este foarte comoda". Pentru acest accesoriu, tanarul a scos din buzunar 500 de euro, achizitionand-o tocmai din Elvetia.

 

 

Fie ca le-a primit in dar de la cei apropiati sau si le-a procurat de unul singur de peste hotarele tarii, cantaretul a ajuns sa detina o colectie de-a dreptul impresionanta de posete, semnate toate de celebra casa de moda Louis Vuitton: "Toate gentile mele sunt de la un singur brand, mie imi place foarte mult. Nu stiu cum altii le poarta, dar mie imi place sa port ceva ce nu are nimeni". 

 

 

Johy Davis este foarte activ si pe plan muzical in ultima perioada. Interpretul a lansat de curand pe YouTube o noua melodie: "Nu am scos insa un videoclip", a spus acesta in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Care este adevaratul motiv si cum arata colectia sa de genti Louis Vuitton? Afla din interviul de mai jos:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Johy Davis; Google.com

Perfecte