Actrita a purtat insa o rochie foarte decoltata care aproape i-a lasat sanii complet la vedere. De altfel, ea a dezvaluit jurnalistilor ca secretul unui mariaj fericit este ca fiecare membru al cuplului sa isi ofere unul altuia tot ceea ce-si doreste.

 

 

 

 

Jessica Simpson (35 de ani) este casatorita cu fostul fotbalist Eric Johnson din 2014, potrivit TheSun.co.uk. Frumoasa blonda considera ca foarte mult cupluri uita de natura „intima” a unui sarut pasional, ceea ce impiedica progresul intr-o relatie. „Nu uitati de sarut. Pentru multi oameni este mult mai intim si daca uiti asta, uiti de fapt de ce te-ai indragostit. Totul incepe cu un sarut”, a declarat Jessica.

 

 

 

 

Jessica a purtat o tinuta foarte provocatoare, o rochie albastra mulata si foarte decolatata care i-a pus mult in evidenta sanii generosi. Cu siguranta Eric are o sotie de care trebuie sa fie tare mandru...din toate punctele de vedere.

 

 

 

 

Ea nu a ezitat sa vorbeasca si despre cei doi copii ai sai, Maxwell (trei ani) si Ace (doi ani), despre care a afirmat ca sunt foarte talentati inca de pe-acum. „In ochii mei, ei sunt vedete. Nu ii voi forta sa intre in afacerea divertismentului sau ceva asemanator, dar chiar cred ca sunt mai talentati decat mine.”

 

 

 

click.ro