Intr-un interviu inedit, celebrul Jay-Z recunoaste ca a inselat-o pe sotia sa, Diva Beyonce. Miercuri, legenda hip hop in varsta de 47 de ani a fost invitatul jurnalistului Dean Baquet de la The New York Times, iar din intalnirea celor doi a iesit o discutie foarte interesanta, in care rapperul a marturisit multe lucruri. Sotul lui Beyonce a recunoscut ca a fost necredincios celei cu care este casatorit de 9 ani si cu care are 3 copii, pe fetita Blue Ivy (5) si gemenii de cateva luni Sir si Rumi.

 

 

 

 

 


A fost infidel, dar terapia de cuplu i-a salvat casnicia si a impiedicat-o pe Beyonce sa divorteze, mai mult, s-au decis sa-si mareasca familia, Diva nascandu-i pe gemeni in luna iunie. Rapperul a vorbit deschis despre infidelitate, minciuna si o perioada mai dificila din trecut, aceeasi perioada care l-au facut sa-si indeparteze sotia si sa o insele. Subiectul a fost unul controversat si tocmai acum vedeta si-a facut curaj sa vorbeasca.

 

 

 

 

„Trebuie sa supravietuiesti. Asa ca treci pe modul de supravietuire, iar apoi ce se intampla? Renunti la toate emotiile. Chiar si cu femeile te vei opri din a mai simti ceva, ca sa poti realiza din nou ca esti conectat…. in cazul meu totul a fost profund. De acolo au inceput sa se intample toate, de acolo si infidelitatea.” Din fericire, muzica i-a ajutat pe cei doi sa se apropie din nou: „Folosim arta noastra ca pe o terapie. Am inceput sa facem muzica impreuna.” Muzica a fost un altfel de terapie de cuplu care i-a impiedicat sa divorteze: „Stii, majoritatea oamenilor pleaca, asa ca rata divortului este de peste 50% pentru ca nu se pot vedea pe ei insisi. Cel mai greu lucru este sa vezi durerea de pe fata cuiva, o durere pe care i-ai provocat-o tu”, a adaugat Jay-Z.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine