Desi a decis sa nu-si sarbatoreasca anume aceasta aniversare, artista si-a schimbat planurile. Vedeta si-a lasat copiii si sotul acasa si a zburat peste ocean, ajungand tocmai in New York.

 

Jasmin Shor si-a implinit un vis, pe care il avea de mai multa vreme: "De foarte mult timp, privind filmele americane, mi s-a infiripat un vis: mi-am dorit enorm sa ajung intr-un oras american si sa ma cufund in atmosfera lui nebuna. Si uite ca, cu ocazia zilei de nastere, pe care nu mi-am dorit sa o sarbatoresc, visul meu incepe sa se realizeze. Vom avea o petrecere impreuna cu fetele." In cele cateva zile petrecute in metropola americana, interpreta s-a plimbat si a facut poze cu prietenele sale, pe strazile mai vechi ale orasului.

 

 

 

Aceasta a distribuit o imagine care aminteste enorm de cele pe care le-am putut urmari in cunoscutul serial "Sex and the City", unde Carrie Bradshow si prietenele sale, apareau intr-o ipostaza similara, pe strazile New York-ului.

 

 

 

Artista a inceput sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, dis de dimineata, atunci cand a fost surprinsa cu buchete imense de flori si numeroase baloane colorate. Iar seara Jasmin a ajuns tocmai in Las Vegas, paradisul jocurilor de noroc, a "ispitelor si a pacatelor".  

 

Nu stim cum a ales sa petreaca seara, dar cert e ca aceasta a sarbatorit-o cu mult fast, intr-o locatie de lux.

  

Sa speram ca nu a patit nimic acolo, iar ce s-a intamplat in Vegas, sa ramana in Vegas!! 

Sursa foto: Instagram.com/JasminShor

Perfecte