Astfel, intr-o emisiune televizataaflam ca faima acestei productii nu i-a adus multe lucruri bune pentru ca rolul lui Christian Grey a venit cu tensiuni in cuplu. 

 

 

Sotia actorului nu a vazut pana acum vreunul dintre cele trei filme in care sotul sau apare in ipostaze provocatoare alaturi de Dakota Johnson, gelozia spunandu-si cuvantul in acest sens. Chiar Jamie afirma acest lucrui in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Aseara insa, partenera de viata a lui Jamie, amelia Warner, l-a insotit pe tatal copiilor ei la premiera filmului „Fifty Shades Freed” in Paris, Franta.

 

 

Inevitabil, sotia lui Jamie a dat nas in nas cu rivala sa inchipuita, Dakota Johnson, Dornan pozand la panou atat alaturi de partenera din film, cat si alaturi de cea din viata reala. Si nu e de mirare ca sotia lui „Christian Grey” face crize de gelozie, caci Dakota arata incredibil de bine. Actrita in varsta de 28 de ani a fost sexy intr-o rochie culoarea fildesului, cu o croiala clasica, care i-a accentuat fizicul incredibil. Protagonista seriei „Fifty Shades Freed” a intors toate privirile pe covorul rosu din Paris, stand foarte aproape de unul dintre cei mai sexy actori, Jamie Dornan.

 

 

Pe langa faptul ca s-a mulat perfect pe silueta ei, rochia din paieta fost o alegere potrivita pentru Dakota, eclipsand-o pe sotia geloasa a luiDornan care a purtat albastru. 

 

 

 Asa ca Jamia fost pus la mijloc si a reusit sa simparta intre colega de platou si sotie. Gelozia ameliei sa fisi motivul pentru care acesta este ultimul film din franciza in care Jamiaccepta sa apara? Luniactorul a facut aceasta dezvaluire, motivand insaca seria care i-a adus celebritatea este foarte probabisa ssfarseasca aici pentru ca s-aterminat si cartile dupa care a fostfacutaecranizarea „Da, cred ca nu mai exista alte carti. am facut cele trei filme… Doar daca Erica nu scrie mai multe … totusi, stiu ca sunt prea in varsta pentru asta. „

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro