Se pare ca nu doar in cariera sa s-au produs schimbari majore, ci si in viata personala. Divortat in 2011 de prima sa sotie, politicianul s-a recasatorit cu frumoasa jurnalista, Cristina Gutu.

 

 

 

 

Desi lucreaza la televiziune, Cristina Gutu a stat tot timpul in umbra, ea fiiind producatorul unui talk-show politic. Presa mai scrie ca aceasta ar fi verisoara cunoscutei jurnaliste, Natalia Morari.

 

 

Diferenta dintre Iurie Rosca si frumoasa lui sotie este de aproape 20 de ani. 

 

 

Iurie Rosca are 3 copii din casnicia anterioara, iar acum spune ca isi mai doreste copii: "M-am recasatorit, dar niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre asta. Cred ca asta ma priveste doar pe mine. Imi doresc foarte mult copii."

 

 Sursa foto: caputura video PRO TV/ Iurie Rosca alaturi de fosta sotie Larisa 

 

Totodata, de cand nu mai este un politician activ, Iurie Rosca dedica tot mai mult timp jurnalismului. Ex-liderul PPCD are la activ mai multe carti de publicistica si continua sa scrie. Mai mult decat atat, Iurie Rosca mai este si profesor. El a declarat pentru emisiunea O seara perfecta ca a predat la ULIM, apoi la Institutul de Relatii Internationale din Moldova: "De cand am mai mult timp liber merg in teritoriu la intalniri, conferinte internationale, chiar am ocupatii in fiecare zi." 

 

 

 

sursa foto: O seara Perfecta/ acasatv.md

acasatv.md