De la dresor de lei - la vanzatoare de gogosi sau stripper, vedetele de la Hollywood au adunat destula experienta de munca. Cumva insa, norocul a dat peste ei si au ajuns cunoscuti in toata lumea.

 

 

1. Beyonce  a fost coafeza in salonul mamei sale. 

 

2. Channing Tatum a fost stripper pe bune inainte sa devina celebru. Poate de asta a si jucat atat de bine rolul din ”Magic Mike”.

  

3. George Clooney a fost cel mai nehotarat. In adolescenta, a cochetat cu baseball-ul, apoi a dat la Facultatea de Jurnalism. A renuntat, s-a angajat ca vanzator de pantofi si apoi a lucrat pe o plantatie de tutun. 


4. Christopher Walken a lucrat, tine-te bine, la circ! Da, ai citit corect. Era dresor de lei!


 

 


5. Gerard Butler a terminat Dreptul si chiar s-a angajat intr-o firma de avocatura inainte sa-si descopere vocatia ca actor.


 

 


6. Brad Pitt a lucrat ca mascota la restaurantul El Pollo Loco. 


7. Calvin Harris a lucrat intr-o fabrica de ambalare a pestelui. Pregatea somonul care urma sa ajunga la regina Angliei.
 

8. Nicki Minaj a fost chelnerita la Red Lobster, un bar din New York. A mai lucrat si la call center pentru o companie de telefonie mobila.
 

9. Eminem a fost bucatar la un restaurant din Michigan. 

 

10. Madonna vindea gogosi in New York. La propriu, nu la figurat. A fost data afara dupa ce a stropit un client cu topping.


 

Sursa foto: Google.com

ZU tv