Pe acestea din urma “le-a crescut”, le-a slefuit, le-a cladit o cariera si le-a facut un nume in showbiz. Din fericire pentru ea, tanara bruneta, cu care l-am surprins in tandreturi, se pare ca are aceeasi soarta.

 

Iubita sexy a lui Irinel Columbeanu, cu 39 de ani mai tanara decat afaceristul, a acaparat de cateva zile paginile publicatiilor din Romania. Click! i-a surprins pe cei doi la o iesire romantica, la ceas de seara, iar primele poze au fost publicate, in exclusivitate, in ziarul din 11 mai. Dupa aceea, au aflat si identitatea superbei brunete. Oana Cojocaru are 21 de ani, este fotomodel si totodata studenta la Universitatea Hyperion, la Stiinte Economice din  Bucuresti.

 

 

 

 

Se pare ca iesirea cu Irinel nu a fost “un accident”, o aventura de-o seara, caci lucrurile devin serioase intre cei doi. Altfel nu se explica de ce milionarul i-a pus la dispozitie intreaga vila, pentru o sedinta foto pe care Oana a facut-o pentru a promova rochii de seara si costume de baie.

 

 

 

In plus, pe 24 mai, ei au mers impreuna la petrecerea revistei “Viva”, iar luni seara au petrecut ore bune in show-room-ul designerului Razvan Ciobanu, unde Oana a pozat din nou, in rochii superbe, alaturi de un alt fotomodel.

 

 

 

Concluzia? Iri nu-si ascunde relatia, iar asta nu inseamna decat o rampa de lansare pentru tanara Oana, care in nici doua saptamani a bifat evenimente mondene, aparitii televizate si sedinte foto cat altele in doua luni. Reteta nu e noua, caci Irinel Columbeanu a procedat la fel si cu fostele lui iubiri, Anna Lesko (39 de ani) si Monica Gabor.

 

 

Cu prima s-a iubit timp de 8 ani, s-au despartit in 2004, insa cariera Annei a explodat datorita acestei relatii. In 2002, Anna a lansat albumul „Ard in flacari”, iar la scurt timp, albumul „Inseparabili”, care au ramas pana azi productiile ei de referinta. Evident, sprijinul din umbra a fost Irinel Columbeanu.

 

 

Cu Monica Gabor (30 de ani), aceeasi reteta. Fata modesta din Bacau avea doar 17 ani, in 2005, cand acapara toate blitz-urile fotografilor la Mangalia, la Festivalul Callatis, la bratul lui Irinel Columbeanu.

 

 

 

Cu un an inainte defila la concursul “Top Model Romania”, pe care l-a si castigat, sub privirile celui care avea sa-i devina sot in 2006. Cei doi s-au casatorit, iar nunta lor a fost declarata evenimentul anului. Un an mai tarziu a venit pe lume fiica lor, Irina, insa in 2011 familia s-a destramat cu un divort rasunator.

 

 

 

Si, revenind la Oana Cojocaru, Click! a aflat ca Irinel Columbeanu a fost atras de naturaletea ei, iar relatia s-a inchegat pe Facebook, la sfasitul lunii aprilie. Si, de ce sa nu recunoastem, Oana este construita pe tiparul de frumusete al lui Irinel: tinerete, picioare pana-n gat, par lung, natural, fata de papusa.

 

 


Pe 11 mai, ziarul Click! publica, in premiera, fotografii cu milionarul de la Izvorani, alaturi de o superba satena, buna de prezentarile “Victoria’s Secret”. Oana Cojocaru, caci despre ea e vorba, implinea chiar in acea zi 21 de ani, iar cina romantica de dinainte fusese, probabil, o cina aniversara pusa la cale de Irinel Columbeanu, pentru sarbatorita. De atunci, cei doi au decis sa nu se mai ascunda si sa faca publica relatia lor.

 

 

click.ro