Rapperul Cabron, care a colaborat cu artisti ca Andra, Stefan Banica Jr,. Smiley si chiar Nicoleta Nuca, face parte din echipa Global Records.


 

 

 

Acesta considera ca The Motans, lansati de aceeasi casa de discuri, nu sunt decat inca un proiect gen Carla's Dreams, si i-a criticat in postarea sa de pe retelele de socializare.


 

 

 

 

Cabron a folosit, totodata, un cuvant urat la adresa Irinei Rimes, desi a spus ca ii place de ea si o considera Carla's Dreams la feminin. Vezi mai jos postarea completa a lui Cabron:


 

 

Acesta a primit o serie de critici la ceea ce a scris, multi acuzandu-l ca se promoveza pe seama colaborarilor cu alti artisti si ca altfel nu ar fi cunoscut.

 

 

Aseara Irina a intrat in direct prin apel telefonic in cadrul emisiunii "O Seara Perfecta", de la Pro TV, si a fost intrebata ce crede despre parerea lui  Cabron:

 

"El cumva are dreptate, dar are dreptate in felul lui. El nu a venit si nu a ascultat muzica din Moldova. Daca tot ce stie el din Republica Moldova este Carla's Dreams inseamna ca astea sunt limitele lui si in aceste limite gandeste el. Eu personal nu consider asta. El nereferindu-se neaparat la mine, ci la proietcul nou lansat de Global, The Motans, a vrut sa accentueze aceasta chestie. Ar trebui sa vina in Moldova si sa asculte mai multa muzica moldoveneasca inainte sa se dea cu parerea." a spus Irina in cadrul emisiunii.

 

 

 

 

 

Perfecte