Tanara cantareata a trebuit sa infrunte gurile rele si sa se invete sa-si aleaga foarte atent prietenii, pentru ca lumea showbiz-ului poate fi necrutatoare uneori.

 

 

 

Totusi, Irina a reusit sa adune in jurul ei oameni, alaturi de care se simte bine si in siguranta. Interpreta afirma ca este apropiata cu multi artisti din industrie, mai mult cu oamenii cu care lucreaza zi de zi: “Denis de la The Motans este probabil cel mai bun prieten al meu. De fapt, sunt sigura ca asa e, pentru ca ne intelegem foarte bine si avem grija unul de celalalt.” 

 

 

 

 

Ca si in orice domeniu, in lumea muzicii exista invidie, rautate si barfe. La acest capitol, talentata moldoveanca are o pozitie ferma: “Oamenii sunt rautaciosi si nu pentru ca vor sa fie, ci pentru ca asa este firea lor sau chiar am facut eu ceva. De exemplu, Feli la a treia sau a patra intalnire, mi-a marturisit ca a crezut ca sunt o figuranta si ca sunt o exclusivista. Adevarul e ca eu sunt foarte timida si anxioasa si stau asa in banca mea. Probabil din acest motiv unii oameni ma percep ca pe o aroganta. Dar nu.. nu e asa.” 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com


Perfecte