Totusi, moldoveanca a fost surprinsa intr-un moment de neatentie si fiind nevoita sa recunoasca ca are un iubit, a mai dat cateva detalii despre acesta. 

 

Vezi mai multe in video de mai jos:

 

 

 

 

Cu aproape o luna in urma, Irina Rimes si-a deschis sufletul in fata Andreei Esca povestindu-i despre casnicia cu Andi Banica, cel despre care s-a zis ca ar fi inselat-o in repetate randuri. 

 

Sunt cuminte, devotata, pragmatica, foarte realista, harnica, lenesa si iubitoare. Nu stiu daca sunt talentata. Eu am avut un parcurs foarte linistit, nu mi s-a intamplat nimic rau. Dupa facultate am ajuns intr-un concurs de muzica care mi-a deschis multe usi. Prima mea dragoste a fost si cea mai importanta. am mai iesit, dar nu am avut multe relatii. Eu am scris cand eram mica si am inceput sa scriu cand eram in eram in Romania. Eu si Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. atunci era totul foarte clar. Mi-a fost foarte greu sa ma acomodez in Bucuresti. Intre mine si andi nu stiu ce nu a mai mers. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place. Imi lipsesc lucrurile barbatesti din viata mea”, a declarat Irina Rimes intr-o emisiune radio moderata de andreea Esca la EuropaFM

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte