In anul 2010 Ionel Istrati a participat la un proiectul muzical Fabrica de Staruri care reprezenta o rampa perfecata de lansare, dar si o modalitate prin care sa isi demonstreze talentul.

 

 

 

Desi artistul a avut o prestatie foarte reusita, acesta nu acumulat suficinete voturi si a fost eliminat din concurs chiar din prima editie.

Plecare lui Ionel din proiectul muzical a fost un soc chiar si pentru prezentatorul emisiunii, Dan Negru, care l-a invitat in ce-a de-a doua editie si i-a spus ca viata nu este dreapta si ca ar fi meritat sa ramana in concurs pentruca  era chiar mai bun decat unii concurenti care au reusit sa mearga mai departe.

 

 

 

In ce-a de-a doua editie cand artistul a fost invitat, acesta a interpretat celebra piesa a lui Marcel Pavel, frumoasa mea.

Urmareste prestatia lui Ionel de mai jos, dar si evolutia sa dupa proiectul muzical.

 

 

 

 

Ionel a demonstrat astfel, inca o data cat era de talenta. Dan Neagru a tinut sa il incurajeze si i-a spus ca multi artisti au avut parte de esecuri la inceput, dar mai apoi au devenit adevarate staruri.

 

Se pare ca Dan Negru a avut dreptate, petruca astazi Ionel Istrati este unul dintre cei mai indragiti interpreti de la noi. Acesta a reusit sa scoata hit dupa hit.

 

 

 

Piesa "Eu numai, numai" a facut furori si i-a marit numarul de fani considerabil. La fel, a reusit sa surprinda cu piesa si videoclipul "Wake me up", in care s-a filmat alaturi de Xenia Deli, celebru model basarabean, care a colaborat cu mari artisti ca Nikolai Baskov sau Justin Bieber.

 


 

 

 

Un alt videoclip care a topit inimile fanilor este cel pentru piesa "Dor de mama", in care s-a filmat celebra prezentatoare din Romania, Andreea Marin, dar si jurnalista Nata Albot.

 

 

 

Artistul a marturisit ca esecul din trecut la motivat sa munceasca si mai mult. "Nu am fost mereu inconjurat de succes si faima. Recunosc ca, în trecut, am avut un esec, efectele caruia m-au ajutat insa sa revin si sa devin personalitatea de astazi!"


Perfecte