Ionel Istrati a implinit frumoasa varsta de 26 de ani. Prietenii sai virtuali l-au luat cu asalt si i-au adus multiple felicitari si urari de "La multi ani", iar primul cadou primit in dar de artist a fost un halat de baie personalizat. Se pare ca artistului i-a placut enorm halatul cu inscriptia numelui sau, astfel imaginea cu acesta, dar si cu tanara care i l-a facut chiar in ajun de ziua interpretului, a fost imediat postata pe retelele de socializare. 

 

 

Recent artistul si-a anuntat fanii ca urmeaza sa-si prezinte o noua productie muzicala in limba rusa, intitulata "Cine sunt eu", premiera avand loc abia pe data de 15 ianuarie. Fanilor nu le ramane decat sa aiba inca un pic de rabdare. 

 

 

Cele mai populare videoclipuri ale interpretului sunt la piesele: "Te caut", "Eu numai, numai", dar si videoclipul in care s-a filmat si Xenia Deli "Wake me up", primele doua avand peste 12 milioane de vizualizari, iar al treilea 3,5 milioane. Asteptam sa vedem daca noua piesa le va ajunge din urma pe acestea.

 

 

Sursa foto: Facebook.com/IonelIstrati

Sursa video: Youtube.com

Perfecte