Irina Shayk a fost surprinsa pe strazile din Malibu imbracata intr-o rochie mini, cu imprimeu, accesorizata cu cizme inalte si o geanta eleganta. Nu hainele alese au atras insa atentia asupra ei, ci inelul imens pe care il poarta top modelul.

Cu un safir oval si batut in diamante, bijuteria seamana foarte bine cu un inel de logodna si se crede ca reprezinta promisiunea de casatorie pe care i-a facut-o actorul Bradley Cooper, iubitul ei.

 


 

"Inelele handamde, cu safire si diamante, devin din ce in ce mai populare. Daca pana nu demult moda era sa se poarte inele de logodna cu piatra alba sau transparenta, Kate a dat start noului trend. Spre deosebire de Irina, ea a avut un safir mare, elegant, foarte scump", a spus Bobby White, expert in bijuterii, pentru Daily Mail.

 

 

Intrebata la cat crede ca se ridica valoarea bijuteriei Irinei, specialista a spus ca e greu sa estimeze avand in vedere ca poza e destul de mica. Este sigura insa ca nu a costat putin avand in vedere elementele din care a fost creata.

 

 

 

Perfecte.ro