Irina Rimes se afla la debutul sau in dublajul de animatie. Aceasta  poate fi auzita din 15 februarie pe marile ecrane,  interpretand-o pe regine Watevra Wa’Nabi din Mare Aventura Lego 2, anunta Libertatea.ro. 


 

Despre prima ei experienta in studioul de dublaj si personajul interpretat, artista declara. „Este prima oara cand fac asta si recunosc ca m-am gandit bine inainte sa accept aceasta provocare, pentru ca sunt constienta ca nu pot sa fac absolut tot ce imi doressi ca probabil abilitatile s-ar putea sa ma limiteze. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut si cred ca o sa mai fac asta. Cand mi s-a propus sa dublez regina, personajul principal, m-am simtit putin flatata, chiar daca este un personaj negativ, pentru ca ma regasesc in anumite glume pe care le face, in tiparele ei de comportament. sunt si eu uneori rautacioasa, cu masura, insa consider ca nu e un pacat mare sa fii asa din cand in cand”, a concluzionat Irina Rimes. 

 

 

 

In calitate de regina a indepartatei galaxii systar, Watevra este o piesa strategica, cu o forma mereu schimbatoare si un plan secret, care le va putea schimba vietile tuturor, in frunte cu Emmet si Lucy. Lupta pentru a invinge inamicul si a restaura armonia ii va transporta pe Emmet, Lucy, Batman si prietenii lor in tinuturi foarte foarte indepartate, catre lumi neexplorate, inclusiv intr-o galaxie unde totul este cantat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea si abilitatile de reconstructie, dar ii va ajuta in acelasi timp sa afle cat de speciali sunt. Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar in curand se va intoarce in postura de jurat la Vocea Romaniei, pentru un nou sezon. 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/ Irina Rimes

Libertatea