In 2009, a fost batuta crunt de iubitul de atunci, Chris Brown, in drum spre casa, dupa ce au plecat de la petrecerea Grammy. Imaginea de victima a ajutat-o enorm pentru ca a ajuns in doar 10 ani sa isi mareasca enorm averea. In 2009, in conturile ei erau putin sub 10 milioane de dolari, astazi are peste 260 de milioane $. 

 

Iata 10 lucruri mai putin stiute despre diva din Barbados, pe numele ei real Robyn Rihanna Fenty.  

 

 

 

 

1. A fost descoperita de Jay-Z. Rihanna a trimis cateva inregistrari audio la Demo Jam Records, in speranta ca va fi cooptata in echipa lui Jay-Z. Actualul sot al lui Beyonce a fost impresionat de ea si a chemat-o la studio, spre disperarea sotiei care a vazut in Rihanna o amenintare la adresa casniciei. 

 

 

2. Si-a antrenat vocea cu Ne-Yo. Rihanna nu este una dintre cele mai bune voci din showbizul international, insa a stiut asta de la bun inceput si a urmat cursuri de vocalize. Cel care s-a ocupat sa scoata tot ce e posibil din corzile vocale ale Rihannei a fost Ne-Yo, care a invatat-o tehnica ”staccato”.  

 

 

 

3. Madonna a influentat-o enorm. Inca din frageda pruncie, de pe vremea cand vindea slapi de plaja impreuna cu tatal ei, in Barbados, Rihanna a avut un respect imens pentru Madonna. Sfaturile ei au ajutat-o enorm in cariera. In prezent, Rihanna are opt figuri de ceara la muzeul Madame Tussaud, pentru fiecare coafura ciudata pe care a avut-o. 

 

 

4. In Barbados se sarbatoreste ”Ziua Rihannei”. Cantareata de 31 de ani a devenit un simbol national in Barbados. Este prezenta la toate carnavalurile, promoveaza turismul in regiune si, de cativa ani incoace, se bucura de propria ei zi, care e serbata pe plan local cu mare fast. 

 

 

5. Scandalul cu Brown, exemplu pentru victimele abuzurilor. Dupa scandalul din 2009 si tentativele de impacare, de dupa incident, avocatii din SUA, Marea Britanie, Canada si Australia au demarat o campanie ampla de sustinere a victimelor abuzurilor domestice, care dureaza pana in zilele noastre. 

 

 

6. Rihanna a participat la concursuri de Miss in liceu si chiar a castigat titlul de ”Miss Combermere”, dupa ce a cantat pe scena piesa lui Mariah Carey ”Hero”.  

 

 

7. A intrat de sase ori in Cartea Recordurilor. Rihanna a scris istorie inclusiv in Guinness Book of Records. Canareata a fost prima vedeta femeie care a ocupat primul loc in topurile din Marea Britanie, timp de cinci ani consecutiv (2007-2011). A fost artistul cu cele mai bune vanzari de opere digitale si de mai multe ori, cea mai ”placuta” persoana de pe Facebook in 2014. 

 

 

8. Se epileaza inghinal doar la un expert batran, rus. Artista se teme sa nu fie recunoscuta atunci cand face masaj sau cand se epileaza. Asa ca nu apeleaza decat la straini si batrani pentru a fi sigura ca ”Nu inteleg cine este clienta si ca uita repede cine a fost”. 

 

 

9. Trebuie sa fie domnisoara de onoare a lui Katy Perry. In 2012, Katy Perry a rugat-o sa ii fie domnisoara de onoare la nunta cu Russell Brand. Rihanna nu a reusit sa ajunga, dar i-a organizat petrecerea de burlacita din Las Vegas. 

 

 

10. Rihanna e prima care a castigat ”Pantoful Anului”. Colaborarea cu Puma a inspirat-o incat sa isi deschida propriul imperiu de incaltaminte si lenjerie intima. Dupa ce a castigat premiul ”Pantoful Anului”, Rihanna a mai lucrat cu Kanye West in promovarea colectiei Yezy si cu Nike pentru colectia Air Jordan. 

 

 

Sursa foto: Google.com


click.ro