Din pacate, doar pentru un pictorial. Cert este ca a aratat senzational si se zvoneste ca imaginile l-au emotionat foarte tare pe cantaret.


O tara intreaga asteapta cu nerabdare vestea oficializarii relatiei dintre Stefan Banica Jr si partenera sa Lavinia Parva, cu care formeaza un cuplu din 2013. Pana atunci, insa, artista se pare ca exerseaza rolul de mireasa. Ea a pozat pentru o revista de profil, iar postura a prins-o de minune.

 

 


“Sincera sa fiu, nu m-am gandit niciodata foarte mult la aceste detalii, chiar daca multe femei au o imagine clara despre cum trebuie sa fie sau sa arate rochia de mireasa. Mie inca nu imi este foarte clar acest aspect, insa cu siguranta va fi ceva simplu si rafinat”, a marturisit Lavinia in interviul ce va aparea odata cu pictorialul.

 

 


Apropiatii cuplului spun ca fotografiile i-au starnit adevarate emotii lui Banica Jr, care nu se astepta ca iubita sa arate atat de bine in rochia alba de mireasa. Cine stie, poate acesta a fost imboldul de care avea nevoie pentru a o duce cat mai repede la altar?

 


ele.ro