Si vedetele gresesc! Tineretea presupune si greseli, lectii si multe experiente, acest lucru ne-l dovedeste si Dan Balan. Primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy (in calitate de co-autor al hitului "Live Your Life", interpretat de cantareata americana Rihanna si rapetul T.I.) spune ca are: "Un milion de greseli, in fiecare zi sau ora faceam greseli: ma enervam prea repede, credeam ca stiu mai bine ca altii tot.

 

 

Tanti Ludmila, mama lui Dan Balan, a ramas un exemplu demn de urmat pentru multi copii, dar si parinti. Iar greselile pe care le-a facut in tinerete au fost, de fapt, lectii bune de viata: "Cu siguranta, daca am intoarce timpul, am face exact aceleasi greseli, pentru ca tineretea inseamna zbucium, viata si chiar daca gresesti. Esti fericit - inseamna ca nu ai trait degeaba!"

 

 

Adriana Ochisanu a fost o adolescenta activa si pusa pe sotii. Cel putin asta am inteles din povestioarele pe care le-a impartasit de-a lungul timpului. Daca au facut sau nu vedetele de la noi greseli in adolescenta, iti spun chiar ele in reportajul ce urmeaza:


 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com; Instagram.com

Perfecte