Artista a fost invitata la O Seara Perfecta, unde a povestit cu multe emotii despre marile sale fericiri. De 3 saptamani, Tatiana traieste clipe de basm! Ea a devenit mamica de baiat, a nascut pentru a doua oara. "Este cel mai frumos sa fii cu o familie frumoasa, cu o fata si un baiat. Este cel mai frumos cadou la aceasta varsta. Este prima zi de nastere in care chiar nu mi-am dorit nimic "

 

 

Micutul s-a nascut la 42 de saptamani, iar artista a povestit ca ardea de nerabdarea sa-l cunoasca, iar acum adora sa il alapteze: "A stat 42 de saptamani, i-a placut acolo in burtica. Era foarte mare dorul asta, pentru ca deja, vrei sa-l cunosti vrei sa vina pe lume, sa-l vezi cui seamana. Imi era dor sa alaptez, sunt niste fiori, niste fluturi in stomac si te simti asa frumoasa, cu un piept voluptos ", a spus Tatiana Heghea.

 

 

In exclusivitate, Tatiana Heghea dezvaluit numele bebelusului. Pe fiul sau il cheama Artur-Elisei: "Pentru ca avem o Regina in casa si ca sa nu ma acuze fiul de ce nu este si el rege mai tarziu. Este un nume actual, clasic vechi. Raluca este foarte dulce si tandra cu el. De fiecare data cand vine in casa dupa plimbare, in primul rand, isi saluta fratiorul si ii da un pupic "

 

 


Ce alte declaratii emotionante a facut artista, vezi in video de mai jos :

 

 

 

Perfecte