Una din surprizele serii la petrecerea aniversara a emisiunii O Seara Perfecta a fost o intoarcere senzationala in timp, prin anul 2006, cand de la fiecare post de radio se auzea piesa Ghita a Cleopatrei Stratan.

 

 

 

 

Cleopatra, alaturi de tatal sau, Pavel Stratan, au fost printre oaspetii speciali ai petrecerii. Acestia au oferit un mic interviu, in cadrul caruia, tanara a povestit despre emotiile pe care le traia atunci cand aduna sali arhipline la doar 3 anisori, ce a facut in tot acest timp, dar si despre revenirea sa senzationala pe scena.  Pe langa interviu, tanara artista, acompaniata de catre Pavel, au cantat o varianta acustica a hit-ului Te las cu inima.

 

 

 

 

Spre finalul petrecerii, atat cantareata, cat si toti cei prezenti la serbare, au avut parte de o surpriza de-a dreptul magica: micuta Kamelia Melnic s-a metamorfozat in Cleopatra si ne-a oferit o prestatie de zile mari, interpretand aceeasi piesa Te las cu inima, intr-o maniera expresiva, energica si foarte simpatica, care ne-a adus tuturor aminte de micuta Cleo, care a cucerit o lume intreaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi prestatia ambelor fete si asculta piesa Cleopatrei Stratan, in doua variante diferite:

 

Sursa foto: Arhiva personala, Facebook.com

Perfecte