McConaughey a aparut in mod evident mai slab, purtand o camasa neagra, blugi albastri si o palarie neagra de cowboy, in timp ce colegul lui, Jared Leto, care interpreteaza un travestit, era imbracat intr-o rochie cu dungi negre si rosii, o haina de blana si dresuri albastre care i-au scos in evidenta picioarele subtiri.

 

Matthew McConaughey, in varsta de 43 de ani, a slabit pentru acest rol 18 kilograme.

 

 

In filmul regizat de canadianul Jean-Marc Vallee, McConaughey il va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, caruia medicii i-au spus ca mai are sase luni de trait dupa ce a aflat ca are SIDA. Nemultumit de faptul ca nu are acces la medicamente optionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabanda medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit in 1992.

 

La sfarsitul lunii noiembrie, actorul si muzicianul Jared Leto a publicat o fotografie in care aparea drastic transformat si a declarat ca s-a infometat timp de o luna pentru a se potrivi personajului din film.

 

 

 

Intr-un rol ce are un potential extraordinar, Jared Leto va juca rolul unui travestit infectat cu HIV, care il ajuta pe Woodroof. La un moment dat, numele actorului Gael Garcia Bernal era vehiculat pentru acest rol.

 


 

mediafax.ro